Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardi svogūnų sriuba.
Vietoj grietinės tinka ir grietinėlė. Duona rekomenduojama kelių dienų senumo.
Iš mėsos išvirti sultinį. Svogūnus supjaustyti ir paspirginti svieste iki gelsvumo. Paspirgintus svogūnus supilti į perkoštą sultinį ir leisti pavirti.
Kai suminkštės, pertrinti per sietą ir vėl grąžinti į sriubą. Įdėti šaltu sultiniu atskiestus bulvinių miltus ir užbalinti grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |