Greitoji paieška

Pertrintų svogūnų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardi svogūnų sriuba.

Gaminimas

Vietoj grietinės tinka ir grietinėlė. Duona rekomenduojama kelių dienų senumo.

Iš mėsos išvirti sultinį. Svogūnus supjaustyti ir paspirginti svieste iki gelsvumo. Paspirgintus svogūnus supilti į perkoštą sultinį ir leisti pavirti.

Kai suminkštės, pertrinti per sietą ir vėl grąžinti į sriubą. Įdėti šaltu sultiniu atskiestus bulvinių miltus ir užbalinti grietine.

Ingredientai

  • bulviniai miltai:1 šaukštas
  • Duona:300 g.
  • Grietinė:1-2 stiklinės
  • Malti juodieji pipirai:truputis
  • mėsa su kaulais:1 kg
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?