Greitoji paieška

Petražolių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš kaulų ir prieskoninių daržovių (morkos, svogūnai, porai, salierai) išvirti sultinį. Paspirginti miltus su 1 šaukštu sviesto ir supilti į perkoštą sultinį. Sriubą pasūdyti ir įberti smulkiai supjaustytų petražolių.

Bandeles supjaustyti kubeliais ir pakepinti su likusiu sviestu. Skrebučius paduoti su sriuba.

Ingredientai

  • Bandelės:2 vnt.
  • Druska:
  • kaulai:500 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės:2 šaukštai
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
  • Sviestas:2 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?