Greitoji paieška

Pieniška kruopų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pieniškos įvairių kruopų sriubos.

Gaminimas

Vietoj manų kruopų galima dėti 35 g. ryžių arba perlinių kruopų, 40 g. miežinių kruopų arba sorų.

Ryžiai apverdami verdančiame vandenyje 5-6 min., o soros - 2-3 min. ir išpilami ant rėčio. Vandeniui nubėgus, kruopos supilamos į verdantį pieną ir verdamos 25-30 min.

Perlinės kruopos užpilamos verdančiu vandeniu (3 l vandens kilogramui kruopų) ir verdamos uždengtame puode ant viryklos krašto 40-45 min., vėliau supilamos į verdantį pieną ir verdamos dar 20-30 min.

Manų kruopos beriamos tiesiog į maišomą verdantį pieną su vandeniu ir verdamos 15-20 min.

Miežinės kruopos beriamos tiesiog į verdantį pieną su vandeniu ir verdamos 25-30 min.

Baigiant virti sriubos pasūdomos, įdedama cukraus pagal skonį ir patiekiant - sviesto.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?