Greitoji paieška

Pieniška sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pieniškos sriubos verdamos gryname piene, vandenius atskiestame kondensuotame piene be cukraus arba pieno milteliais. Į pieniškas sriubas dedama cukraus ir, patiekiant valgyti,- truputis sviesto.

Gaminimas

Makaronai pilami į verdantį vandenį, 3-5 min., pavirinami, išverčiami ant rėčio, supilami į vandeniu atskiestą pieną ir išverdami.

Baigiant virti dedame druskos, cukraus, o patiekiant sviesto.

Skanaus!

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

mmm
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

tai cia i piena isverciami ar i kondensuota piena nesupratau?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?