Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pieniškos sriubos verdamos gryname piene, vandenius atskiestame kondensuotame piene be cukraus arba pieno milteliais. Į pieniškas sriubas dedama cukraus ir, patiekiant valgyti,- truputis sviesto.
Makaronai pilami į verdantį vandenį, 3-5 min., pavirinami, išverčiami ant rėčio, supilami į vandeniu atskiestą pieną ir išverdami.
Baigiant virti dedame druskos, cukraus, o patiekiant sviesto.
Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |