Greitoji paieška

Pieniška sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pieniškos sriubos verdamos gryname piene, vandenius atskiestame kondensuotame piene be cukraus arba pieno milteliais. Į pieniškas sriubas dedama cukraus ir, patiekiant valgyti,- truputis sviesto.

Gaminimas

Makaronai pilami į verdantį vandenį, 3-5 min., pavirinami, išverčiami ant rėčio, supilami į vandeniu atskiestą pieną ir išverdami.

Baigiant virti dedame druskos, cukraus, o patiekiant sviesto.

Skanaus!

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

mmm
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

tai cia i piena isverciami ar i kondensuota piena nesupratau?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?