Greitoji paieška

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame apie 30 min. puodą ne visiškai uždengę. Suberiame sukapotus svogūnus, supjaustytus riekelėmis porus, morkas ir dar verdame apie 20 min., kol daržovės suminkštėja ir išverda perlinės kruopos. Vištienos šlaunelę išimame iš sultinio, atvėsiname, mėsą nuimame nuo kaulų, susmulkiname ir sudedame atgal į sriubą Iš sriubos išimame laurų lapą, sriubą užkaitiname ir pasūdome. Pilame į pašildytas lėkštes ir tiekiame.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Morkos:1 vnt.
  • Perlinės miežinės kruopos:50 g.
  • Petražolės:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:1,5 l
  • Vištienos sultinys:1 kubelis (arba jau paruošto)
  • Vištos šlaunelės:1 vnt. (be odos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?