Greitoji paieška

Pupelių sriuba su rūkyta mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pupelės 12 val. mirkomos šaltame vandenyje, paskui išverdamos su lauro lapu (be druskos). Išvirusios užpilamos rūkytos mėsos sultiniu ir pagardinamos piene pavirintais česnaku, saldžiais ankštpipiriais ir svogūnais. Įdėjus grietinės, dar užvirinama. Sriuba pagardinama, parūgštinama, į ją suberiama smulkiai supjaustyta virta rūkyta mėsa.

Ingredientai

  • Actas:pagal skonį
  • Česnakai:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:125 g.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Miltai:30 g.
  • Pienas:1/4 l.
  • Pupelės:150 g.
  • rūkyta mentė:200 g.
  • Saldieji ankštpipiriai:pagal skonį
  • Svogūnai:30 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?