Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sultinys skanesnis virtas su kiauliena. Į verdantį vandenį sudėkite mėsą, prieskonius, gerai nuplautus džiovintus grybus ir virkite, kol mėsa suminkštės. Išgriebus grybus ir mėsą sultinį perkoškite. Grybus supjaustykite pailgais ruoželiais. Burokėlius išsvirkite ar iškepkite, nulupkite ir pertrinkite per stambią trintuvę. Į sultinį galima įdėti citrinos rūgšties(pagal skonį) ir, sudėjus burokėlius ir grybus, sultinį pakaitinti, kad pritrauktų iš burokėlių raudonumo.
Šaukštą miltų paspirginkite su trupučiu sviesto, praskieskite su sultiniu ir supilkite į barščius.
Patiekiama su virtomis arba keptomis bulvėmis. Labai skanu su grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |