Greitoji paieška

Raudonųjų burokėlių barščiai.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sultinys skanesnis virtas su kiauliena. Į verdantį vandenį sudėkite mėsą, prieskonius, gerai nuplautus džiovintus grybus ir virkite, kol mėsa suminkštės. Išgriebus grybus ir mėsą sultinį perkoškite. Grybus supjaustykite pailgais ruoželiais. Burokėlius išsvirkite ar iškepkite, nulupkite ir pertrinkite per stambią trintuvę. Į sultinį galima įdėti citrinos rūgšties(pagal skonį) ir, sudėjus burokėlius ir grybus, sultinį pakaitinti, kad pritrauktų iš burokėlių raudonumo.

Šaukštą miltų paspirginkite su trupučiu sviesto, praskieskite su sultiniu ir supilkite į barščius.

Patiekiama su virtomis arba keptomis bulvėmis. Labai skanu su grietine.

Ingredientai

  • Burokėliai:4 - 5 vnt.
  • Džiovinti grybai:6 - 8 vnt.
  • kiaulienos ar jautienos mėsa:1,5 kg
  • Lauro lapai:Pagal skonį
  • Pipirai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?