Greitoji paieška

Raudonųjų pupelių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. nugriebiame putas ir verdame 1-1,5val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą aitriąją papriką ir dar truputį pakepiname. Supilame į sriubą, suberiame sutrintus arba sumaltus graikinius riešutus, pasūdome ir verdame 15-20min. Tiekdami į stalą, įberiame susmulkintų petražolių lapelių.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Graikiniai riešutai:50 g.
  • Maltos raudonosios aitriosios paprikos:pagal skonį
  • Miltai:0,5 šaukšto
  • Petražolių lapeliai:žiupsnelis
  • Raudonosios pupelės:1,5 stiklinės
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:2 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?