Greitoji paieška

Raugintų kopūstų ir grybų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną ir kopūstus išvirti vandenyje.

Paruoštus grybus supjaustyti šiaudeliais ir su svogūnais troškinti riebaluose arba su pjaustytais lašinukais.

Ištroškintus grybus sukrėsti į sriubą, pasūdyti, įberti kmynų.

Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės ir pabarstyti susmulkintais svogūnų laiškais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Grybai:100 g. (sūdytų) arba 30 g. (džiovintų)
  • Kiauliena:100 g.
  • Kmynai:truputis
  • Rauginti kopūstai:500 g.
  • Svogūnai:1-2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:apibarstymui
  • Vanduo:1 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?