Greitoji paieška

Raugintų kopūstų ir grybų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulieną ir kopūstus išvirti vandenyje.

Paruoštus grybus supjaustyti šiaudeliais ir su svogūnais troškinti riebaluose arba su pjaustytais lašinukais.

Ištroškintus grybus sukrėsti į sriubą, pasūdyti, įberti kmynų.

Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės ir pabarstyti susmulkintais svogūnų laiškais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Grybai:100 g. (sūdytų) arba 30 g. (džiovintų)
  • Kiauliena:100 g.
  • Kmynai:truputis
  • Rauginti kopūstai:500 g.
  • Svogūnai:1-2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:apibarstymui
  • Vanduo:1 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?