Greitoji paieška

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Rauginti kopūstai smulkiai sukapojami.

Džiovinti grybai nuplaunami, užpilami verdančiu vandeniu ir pabrinkinami. Po to dar kartą perplaunami, sudedami į kopūstus, pridedama riebalų, pomidorų tyrės ir ištroškinama.

Morka ir svogūnas susmulkinami, pakepinami aliejuje, įberiama miltų.

Bulvės supjaustomos kubeliais ir verdamos vandenyje, kol suminkštėja.

Paskui dedama troškintų kopūstų su pakepintomis daržovėmis, lauro lapas, druska. Sriuba pakaitinama ir užbalinama grietine.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukšteliai
  • Bulvės:2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 šaukštas
  • Grybai:2 vnt.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Miltai:1/2 šaukštelio
  • Morka:1/2 vnt.
  • Pomidorų tyrė:1/2 šaukšto
  • Rauginti kopūstai:2 saujos
  • Svogūnas:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?