Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rauginti kopūstai smulkiai sukapojami.
Džiovinti grybai nuplaunami, užpilami verdančiu vandeniu ir pabrinkinami. Po to dar kartą perplaunami, sudedami į kopūstus, pridedama riebalų, pomidorų tyrės ir ištroškinama.
Morka ir svogūnas susmulkinami, pakepinami aliejuje, įberiama miltų.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir verdamos vandenyje, kol suminkštėja.
Paskui dedama troškintų kopūstų su pakepintomis daržovėmis, lauro lapas, druska. Sriuba pakaitinama ir užbalinama grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |