Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj pieno galima naudoti ir grietinėlę.
Iš kiaulės kaulų ir prieskoninių šakniavaisių išverdame sultinį ir nukošiame. Sultinį uždarome iki geltonumo riebaluose pakepintais miltais ir verdame 20 minučių.
Ridikėliai nuplaunami (nenulupami), supjaustomi griežinėliais ir sudedami į sriubą. Verdama, kol suminkštėja.
Sriubą skaniname piene (arba grietinėlėje) išmaišytu tryniu, pipirais ir petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |