Greitoji paieška

Ridikėlių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj pieno galima naudoti ir grietinėlę.

Iš kiaulės kaulų ir prieskoninių šakniavaisių išverdame sultinį ir nukošiame. Sultinį uždarome iki geltonumo riebaluose pakepintais miltais ir verdame 20 minučių.

Ridikėliai nuplaunami (nenulupami), supjaustomi griežinėliais ir sudedami į sriubą. Verdama, kol suminkštėja.

Sriubą skaniname piene (arba grietinėlėje) išmaišytu tryniu, pipirais ir petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kiaulienos kaulai:500 g.
  • Kiaušinių tryniai:1 vnt.
  • Miltai:40 g.
  • Petražolių lapeliai:1 šaukštelis
  • Pienas:125 ml
  • Pipirai:pagal skonį
  • prieskoniniai šakniavaisiai:80 g.
  • ridikėliai:2 ryšulėliai
  • Riebalai:20 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?