Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Paprasta rūgštynių sriuba.
Rūgštynes perrinkti, nuplauti, nulaužius kotelius, smulkiai supjaustyti ir sudėti į verdantį vandenį arba mėsos sultinį. Suberti smulkiai supjaustytą svogūną ir truputį pasūdyti, paskaninti cukrumi. Virti 5 min. atidengtame puode.
Trynius ištrinti su trupučiu druskos, užplikyti gerai maišant 60 C rūgštynių nuoviru ir juo užbalinti visą sriubą. Daugiau nekaitinti. Sudėti grietinę.
Valgyti su karštomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
tai jau tikrai trūksta laiko . aš jau gal mėnesį ruošiuosi odoujs duonos raugą užsiveisti, nes ir šiaip jam reikia 5 dienų pasigaminti ir vis neprisiruošiu :/
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |