Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Verdama ant silpnos ugnies, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus įberiama truputis druskos.
Baigiant virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir, 5-10 min. pavirus, mėsa, išimama, sultinys iškošiamas, į jį sudedami atskirai pasūdytame vandenyje virti birūs ryžiai.
Į lėkštes dedama plonais šiaudeliais supjaustytų virtų morkų, o prieš valgant sriuba pabarstoma susmulkintais krapais ir petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |