Greitoji paieška

Ryžių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Verdama ant silpnos ugnies, nuolat graibstant putas. Kiek pavirus įberiama truputis druskos.

Baigiant virti, įdedama pipirų, lauro lapelių ir, 5-10 min. pavirus, mėsa, išimama, sultinys iškošiamas, į jį sudedami atskirai pasūdytame vandenyje virti birūs ryžiai.

Į lėkštes dedama plonais šiaudeliais supjaustytų virtų morkų, o prieš valgant sriuba pabarstoma susmulkintais krapais ir petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos kaulai:0,5 kg.
  • Krapai:truputis
  • Kvapieji pipirai:truputis
  • Lauro lapeliai:2 vnt.
  • Morkos:2 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Ryžiai:1/2 stiklinės
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Vanduo:2 l.
  • Vištiena:1,2 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?