Greitoji paieška

Salierų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Stambiai sutarkuoti salierai verdami mėsos sultinyje.

Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį.

Tuomet supilamas kiaušinio trynys, sumaišytas su grietine, sudedamas tarkuotas sūris.

Pagal skonį sriuba pagardinama druska, cukrumi bei citrinos sultimis.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:2 šaukštai
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Miltai:4 šaukštai
  • Salierai:2 vnt.
  • Sultinys:1,5 l.
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Trynys:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?