Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Salierą nulupti, supjaustyti plonais šiaudeliais ir sudėti į verdantį sultinį. Puodą uždengti ir ant mažos ugnies virti 25-30 min. Kitame puode išlydyti 2 šaukštus sviesto, suberti miltus ir maišant kelias minutes pakepinti. Supilti salierus su visu nuoviru, suberti žirnelius ir dar 10 min. pavirti. Kiaušinių trynius išplakti su grietinėle ir maišant supilti į nuo ugnies nukeltą sriubą. Likusiame svieste paskrudinti supjaustytą duoną. Skrebučius į sriubą sudėti prieš pat patiekiant.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |