Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Senovinis šaltibarščių receptas.
Burokėliai bei jų lapkočiai labai gerai nuplaunami, patys burokėliai nulupami. Tada viskas supjaustoma, užpilama vandeniu, pridedama acto ir verdama uždengtame puode ant mažos ugnies 15 - 20 min. Paskui ataušinama.
Į indą supilamas kefyras, suplakamas, supilami ataušę burokėliai su visu nuoviru, pasūdoma, įberiama cukraus, sudedami griežinėliais pjaustyti agurkai, svogūnų laiškai ir kietai virti sukapoti kiaušiniai.
Užbalinama grietine, apibarstoma krapais ir patiekiama su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |