Šaltibarščiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogūnų laiškus, krapus. Užpilame kefyru, pasūdome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiaušinius ir išmaišome. Prieš tiekdami į stalą, šaltibarščius 1 valandą palaikome šaldytuve. Valgome su karštomis virtomis bulvėmis. Pastabos: Nėra idealaus šaltibarščių recepto - ši sriuba visada atspindi jos ruošėjo skonį. Jeigu sriuba atrodo per tiršta, atskiedžiame virintu vandeniu, šaltu pienu, grietinėle. Kefyrą galime sumaišyti su grietine arba jogurtu. Jeigu šaltibarščius darome iš šviežiai išvirtų burokėlių, juos supjaustome labai plonais šiaudeliais, apibarstome druska ir truputį palaikome.

Ingredientai

  • Agurkai:1-2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Kefyras:2 l (neriebaus arba rūgpienis)
  • Kiaušiniai:2 vnt. (kietai virti)
  • Marinuoti burokėliai:1/2 l (arba šviežiai virti)
  • Svogūnų laiškai:žiupsnelis
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Milda G.
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Aciu uz ta recepta, man idomu, kadangi gyvenu Argentinoje, ir mano tevu namuose ja valgydavome, ir buvo skanu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?