Greitoji paieška

Skrudintų miltų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šveicariška skrudintų miltų sriuba.

Gaminimas

Keptuvėje be riebalų apskrudinti miltus, ataušinti. Tada suberti į dubenį ir atskiesti trupučiu šalto vandens; gautą masę sukrėsti į verdantį vandenį; pasūdyti, įberti pipirų ir virti maždaug 15 min. , retkarčiais pamaišant.

Kad sriuba būtų tirštesnė, tiekiant įdėti kiaušinio trynį.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?