Greitoji paieška

Smegenėlių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smegenėles nuvalyti ir pakepinti. Puode ištirpinti sviestą, jame paspirginti miltus, įpilti pusantro litro vandens ar daržovių sultinio, sudėti smegenėles (galima pertrintas) ir citrinos žievelę. Sriubą užvirinti ir pasūdyti.

Patiekiant įberti petražolės lapelių ir užbalinti grietine.

Ingredientai

  • Citrinos žievelė:truputis
  • Druska:truputis
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • smegenėlės:100 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?