Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sriubą rekomenduojama tiekti su omletu.
Miltai truputį pakepinami riebaluose, sudedami supjaustyti svogūnai ir špinatai. Tokį uždarą supilame į jautienos sultinį ir truputį paviriname.
Vėliau į sriubą įpilame pieno, įberiame maltų pipirų, druskos, kapotą česnaką ir sviestą.
Špinatų sriubai pienas yra labai svarbus: jis iš organizmo padeda išsiskirti oksalo rūgštį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |