Greitoji paieška

Špinatų sriuba su alyvuogėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Špinatus perrenkame, nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūnų laiškus nuplauname, smulkiai supjaustome. Supjaustytus špinatus ir svogūnus patroškiname svieste, kol suminkštėja. Po to įpilame reikiamą vandens kiekį, pasūdome, užverdame, sudedame nuplautus ir nuvarvintus ryžius, alyvuoges, įberiame pipirų, jeigu reikia, pasūdome ir verdame, kol suminkštėja ryžiai. Išvirtą sriubą pilame į lėkštes, pabarstome kubeliais supjaustytais kiaušiniais, petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Alyvuogės:15-20 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt. (kietai virti)
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolės:žiupsnelis
  • Ryžiai:2 šaukštai
  • Špinatai:500 g.
  • Sviestas:3 šaukštai (arba alyvų aliejus)
  • Svogūnų laiškai:50 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Birutė
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Puiki sriuba. Aš dar verdu tokią sriubą su špinokais. Pabandykit, Neapsiriksit.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?