Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Špinatus perrenkame, nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūnų laiškus nuplauname, smulkiai supjaustome. Supjaustytus špinatus ir svogūnus patroškiname svieste, kol suminkštėja. Po to įpilame reikiamą vandens kiekį, pasūdome, užverdame, sudedame nuplautus ir nuvarvintus ryžius, alyvuoges, įberiame pipirų, jeigu reikia, pasūdome ir verdame, kol suminkštėja ryžiai. Išvirtą sriubą pilame į lėkštes, pabarstome kubeliais supjaustytais kiaušiniais, petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Puiki sriuba. Aš dar verdu tokią sriubą su špinokais. Pabandykit, Neapsiriksit.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |