Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Olandiška sriuba su žirniais.
Žirnius pamerkti iš vakaro ir kitą dieną 1, 5 val. virti tame pačiame vandenyje ant silpnos ugnies. Tada sudėti kiaulės kojas (jas virti 1 val.) ir dešrą. Dešrą (rūkyta arba tinkama virti) po 30 min. išimti ir vėl įdėti baigiant virti, kad ji sušiltų.
Tada sudėti smulkiai supjaustytas daržoves: porus, salierų šaknis, svogūnus, salierų šakas. Virti maždaug 45 min. Sriuba turi būti gana tiršta, o mėsą atsiskirti nuo kaulų (kuriuos išimti prieš tiekiant į stalą). Į sriubą vėl sudėti dešrą..
Sriubą tiekti su ruginės duonos riekelėmis, ant kurių paprastai uždedama dešros griežinėlių, lašinukų arba mėsos gabaliukų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |