Sultinys su omletu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušiniai suplakami su pienu, pasūdomi, perkošiami per sietelį, supilami į sviestu išteptą formelę, kuri įstatoma i karštą vandenį, ir verdami 80-85C karštyje 12-15 minučių, kol visai suverda. Po to ataušinami iki 30C, supjaustomi, išverčiami iš formelės, dedami į lėkštę ir užpilami skaidriu sultiniu. Spalvai pagerinti sultinys apibarstomas verdančiu vandeniu nuplikytais petražolių lapeliais. Į omletą galima įdėti šutintu pertrintų morkų ar pomidorų pastos, arba špinatų tyrės.

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?