Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušiniai suplakami su pienu, pasūdomi, perkošiami per sietelį, supilami į sviestu išteptą formelę, kuri įstatoma i karštą vandenį, ir verdami 80-85C karštyje 12-15 minučių, kol visai suverda. Po to ataušinami iki 30C, supjaustomi, išverčiami iš formelės, dedami į lėkštę ir užpilami skaidriu sultiniu. Spalvai pagerinti sultinys apibarstomas verdančiu vandeniu nuplikytais petražolių lapeliais. Į omletą galima įdėti šutintu pertrintų morkų ar pomidorų pastos, arba špinatų tyrės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |