Greitoji paieška

Sultinys su omletu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušiniai suplakami su pienu, pasūdomi, perkošiami per sietelį, supilami į sviestu išteptą formelę, kuri įstatoma i karštą vandenį, ir verdami 80-85C karštyje 12-15 minučių, kol visai suverda. Po to ataušinami iki 30C, supjaustomi, išverčiami iš formelės, dedami į lėkštę ir užpilami skaidriu sultiniu. Spalvai pagerinti sultinys apibarstomas verdančiu vandeniu nuplikytais petražolių lapeliais. Į omletą galima įdėti šutintu pertrintų morkų ar pomidorų pastos, arba špinatų tyrės.

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?