Greitoji paieška

Tiršta pievagrybių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 7)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viena porcija apie 325 kalorijos. Grybai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi lakšteliais. Nuluptas svogūnas susmulkinamas. Ištirpdomi 2 šaukštai sviesto, jame pakepinami svogūnai su pievagrybiais. Sudedama pusė petražolių ir puodas nukeliamas nuo ugnies. Kitame puode ištirpdomas likęs sviestas, suberiami miltai ir maišant gruzdinami kol paruduoja. Tada supilamas karštas sultinys. Sriuba maišant pavirinama, pasūdoma, suberiami pipirai. Sudedami grybai su svogūnais, įplakama grietinėlė. Sriuba apibarstoma likusiomis petražolėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:125 ml
  • Miltai:3 šaukštai
  • Petražolės:3 šaukštai (pjaustytos)
  • Pievagrybiai:300 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sultinys:3/4 l (daržovių, mėsos arba paukštienos)
  • Sviestai:4 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ramaske
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Tai tikrai kad laaabai skanu :)

milda
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

lb skani ;)

Inga
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Rimtai skani sriuba, zadu dar viena porcija pakartotinai :P

Inga
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

sakyciau rimtai skani sriuba, va db valgau ir zadu kartoti :P

Daiva
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Labais skani sriuba ir greitai paruosiama

Anastasija
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

sknumelis

Anastasija
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

bandau paruosti sia sriuba

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?