Greitoji paieška

Tiršta špinatų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Puode pakaitinti aliejų. Atsargiai įmaišyti miltus, kad nesušoktų. Supilti pieną ir nuolat maišant kaitinti, kol užvirs. Tada sudėti špinatus, pagardinti prieskoniais ir patroškinti ant mažos ugnies apie dešimt minučių. Vis pamaišant. Galima pagardinti varške.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Miltai:3 šaukštai
  • Pienas:1 l
  • Špinatai:200 g.
  • Varškė:3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?