Trinta svogūnų ir lydyto sūrio sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnus supjaustome stambiais griežinėliais ir troškiname svieste, kol pagelsta. Įpilame sultinio ir troškiname, kol svogūnai suminkštėja. Smulkintuvu sutriname troškintus svogūnus iki vientisos masės, supilame likusį sultinį, vyną ir sudedame lydytą sūrelį. Užviriname nuolat maišydami.

Ingredientai

  • Baltas vynas:1 taurelė
  • Daržovių sultinys:250 g.
  • Lydytas sūrelis:1 vnt. ("mildutė")
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?