Greitoji paieška

Trinta uogų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos (žemuogės, braškės, avietės, vyšnios, trešnės, slyvos) užpilamos virtu šaltu vandeniu, atsargiai pamaišomos ir išpilamos ant rėčio. Iš uogų išspaudžiamos sultys ir pastatomos šaltai. Išspaudos užpilamos šaltu vandeniu, užvirinamos ir perkošiamos. Į nuovirą suberiamas cukrus, užvirinama, supilamas šaltame virtame vandenyje atskiestas krakmolas, išmaišoma ir užvirinama. Paskui supilamos sultys ir sriuba atšaldoma.

Prieš valgant į sriubą įdedama virtų ryžių arba makaronų. Sriuba užbalinama grietinėle arba grietine.

Ingredientai

  • Bulvių krakmolas:2 šaukštai
  • Cukrus:250 g.
  • Grietinėlė:0,5 stiklinės
  • Ryžiai:4 šaukštai
  • Uogos:1,5 l.
  • Vanduo:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?