Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą užpilame šaltu vandeniu, užverdame, nugriebiame putas, uždengiame ir verdame. Po 30 min. sudedame nuluptas supjaustytas prieskonines daržoves, svieste pakepintus svogūnus ir šaltu vandeniu perplautus ryžius. Kai sriuba vėl užverda, sudedame nuskustas kubeliais supjaustytas bulves ir verdame 20-25min. Mėsą išimame, supjaustome nedideliais gabaliukais ir vėl sudedame į sriubą. Baigus virti, suberiame susmulkintas petražoles, įdedame citrinų griežinėlius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Lengva labai skani sriubyte, niam niam. As kartais tik vistienos nuovira naudoju. Maza pastabele, mano manymu, ryziu kiekis per didelis ;)
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |