Greitoji paieška

Vištienos sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žirniai išverdami vištienos sultinyje. Dalis jų kartu su sultiniu pertrinama per sietą, o kita dalis - nusausinama ir paliekama per naktį.

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, sudedama nuluptas smulkiai supjaustytas obuolys, viskas patroškinama, įbariama kario, dar 3 - 4 min. paverdama ant mažos ugnies, įberiama miltų. Taip pagaminamas šviesus užpilas. Į jį supilamas mėsos sultinys, sukrečiami pertrinti žirneliai., viskas dar 10 min. paverdama, paskui pasūdoma ir papipirinama. Į gatavą sriubą supilami likusieji nesusmulkinti žirneliai, įpilama grietinėlės.

Taip pat į sriubą galima dėti ir svieste pakepintą morką.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?