Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žirniai išverdami vištienos sultinyje. Dalis jų kartu su sultiniu pertrinama per sietą, o kita dalis - nusausinama ir paliekama per naktį.
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, sudedama nuluptas smulkiai supjaustytas obuolys, viskas patroškinama, įbariama kario, dar 3 - 4 min. paverdama ant mažos ugnies, įberiama miltų. Taip pagaminamas šviesus užpilas. Į jį supilamas mėsos sultinys, sukrečiami pertrinti žirneliai., viskas dar 10 min. paverdama, paskui pasūdoma ir papipirinama. Į gatavą sriubą supilami likusieji nesusmulkinti žirneliai, įpilama grietinėlės.
Taip pat į sriubą galima dėti ir svieste pakepintą morką.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |