Greitoji paieška

Vištienos sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vištienos kaulus nuplaukite. Užpilkite vandeniu, sudėkite visus ingredientus, išskyrus pipirus, laurų lapus bei bouquet garni ir užvirinkite. Artėjant užvirimo momentui nuo sultinio nugraibykite susidariusias putas. Kaulus taip pat galima užvirinti be jokių ingredientų ir užvirus, nupilti vandenį. Tada, verdant antrą kartą, putų bus ženkliai mažiau. Į užvirusį sultinį sudėkite bouquet garni, lauro lapus ir pipirus. Virkite ant mažos ugnies 3 valandas. Sultinį nupilkite į atskirą puodą ir atvėsinkite. Turėtumėte gauti apie 2 litrus gintarinės spalvos skysčio. Dažniausiai jums reikės 0,5 arba 1 litro sultinio. Į tai galite atsižvelgti formuodami porcijas laikymui ir šaldymui.

Ingredientai

  • Česnakai:2-3 vnt.
  • Juodųjų pipirų grudeliai:pagal skonį
  • Lauro lapai:2-3 vnt.
  • Morkos:3 vnt.
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
  • Vanduo:3 l
  • Vištienos kaulai:1,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?