Paruošiamas per: 3 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištienos kaulus nuplaukite. Užpilkite vandeniu, sudėkite visus ingredientus, išskyrus pipirus, laurų lapus bei bouquet garni ir užvirinkite. Artėjant užvirimo momentui nuo sultinio nugraibykite susidariusias putas. Kaulus taip pat galima užvirinti be jokių ingredientų ir užvirus, nupilti vandenį. Tada, verdant antrą kartą, putų bus ženkliai mažiau. Į užvirusį sultinį sudėkite bouquet garni, lauro lapus ir pipirus. Virkite ant mažos ugnies 3 valandas. Sultinį nupilkite į atskirą puodą ir atvėsinkite. Turėtumėte gauti apie 2 litrus gintarinės spalvos skysčio. Dažniausiai jums reikės 0,5 arba 1 litro sultinio. Į tai galite atsižvelgti formuodami porcijas laikymui ir šaldymui.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |