Vokiška vyšnių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išimti vyšnių kotelius ir kauliukus; sutarkuoti citrinos žievę, užvirinti vandenį su cinamonu, sudėti vyšnias ir 10 min. virinti ant stiprios ugnies. Vyšnias nukošti. Atskiesti bulvių krakmolą trupučiu šalto vandens, maišant supilti į karštą nuovirą. Sutrinti 20 vyšnių kauliukų, 10 min. kaitinti juos vyne; nukošti, kad liktų tik nuoviras. Nuovirą supilti į sriubą, sudėti vyšnias.

Į stalą tiekti su džiūvėsiais, supjaustytais kubeliais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?