Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išimti vyšnių kotelius ir kauliukus; sutarkuoti citrinos žievę, užvirinti vandenį su cinamonu, sudėti vyšnias ir 10 min. virinti ant stiprios ugnies. Vyšnias nukošti. Atskiesti bulvių krakmolą trupučiu šalto vandens, maišant supilti į karštą nuovirą. Sutrinti 20 vyšnių kauliukų, 10 min. kaitinti juos vyne; nukošti, kad liktų tik nuoviras. Nuovirą supilti į sriubą, sudėti vyšnias.
Į stalą tiekti su džiūvėsiais, supjaustytais kubeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |