Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šią sriuba galima išvirti iš įvairių vaisių uogienės (slyvų, agrastų arba žalių uogų). Receptas 6 asmenims.
Viską truputį pavirinti, įpilti vyšnių uogienę ir dar pavirinti, tada perkošti.
Jei uogos žalios, jas reikia nuplovus sugrūsti, sudėti į sriubą ir virinti.
Į perkoštą sriubą įdėti virtų uogų ir leistinėlius, lokšenas ar skryliukus.
Truputį pavirinus įdėti cukraus, truputį druskos ir citrinos rūgšties.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |