Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į puodą sudedame nuplautus vištų sparnelius, užpilame verdančiu vandeniu, užverdame, po to vandenį nupilame, sparnelius perplauname, vėl sudedame į perplautą puodą, užpilame 1,3l. verdančio vandens, dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį, suberiame prieskonius, Verdame, kol sparneliai suminkštėja. Išvirusius sparnelius išimame iš puodo ir atidedame. Į sultinį sudedame susmulkintas daržoves ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Išvirusias daržoves išgriebiame iš puodo ir sutriname plakikliu. Sultinį perkošiame. Sukrečiame daržovių tyrę į sultinį, sudedame išvirtus sparnelius ir viską užverdame. Sriubą tiekiame su grietine. Apibarstome žalumynais.

Ingredientai

  • Bulvės:2 vnt.
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Laurų lapeliai:1-2 vnt.
  • Morkos:2 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vištienos prieskoniai:pagal skonį
  • Vištų sparneliai:600-700 g.
  • Žalumynai:(apibarstymui)
  • Žiediniai kopūstai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

UreQgzdOuIwWCqH
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Na čia aš taip pagražinau situaciją truuptį. Šiaip ant šaldytuvo atvirukų nėra, tik kai gaminu, prisilipinu, patogu žiūrėti. Turiu aš iš vieno muziejaus kadaise parsivežus atvirukų rinkinį, nesugalvojau kur padėti, tai padėjau virtuvėj į lentyną ir rašausi ant tų atvirukų trumpus receptus. Blynų, padažų ir pan. Ilgesnius tai tenka spausdintis :P

Japas
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

Turbūt verda du kartus,kad nuvirtų nuodingos medžiagos

Aleksandra
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

O kam du kartus virint sparnelius? Gi po keliolikos minuciu virimo jie istyzta..

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?