Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliais
Gaminimas
Į puodą sudedame nuplautus vištų sparnelius, užpilame verdančiu vandeniu, užverdame, po to vandenį nupilame, sparnelius perplauname, vėl sudedame į perplautą puodą, užpilame 1,3l. verdančio vandens, dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį, suberiame prieskonius, Verdame, kol sparneliai suminkštėja. Išvirusius sparnelius išimame iš puodo ir atidedame. Į sultinį sudedame susmulkintas daržoves ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Išvirusias daržoves išgriebiame iš puodo ir sutriname plakikliu. Sultinį perkošiame. Sukrečiame daržovių tyrę į sultinį, sudedame išvirtus sparnelius ir viską užverdame. Sriubą tiekiame su grietine. Apibarstome žalumynais.
Ingredientai

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Na čia aš taip pagražinau situaciją truuptį. Šiaip ant šaldytuvo atvirukų nėra, tik kai gaminu, prisilipinu, patogu žiūrėti. Turiu aš iš vieno muziejaus kadaise parsivežus atvirukų rinkinį, nesugalvojau kur padėti, tai padėjau virtuvėj į lentyną ir rašausi ant tų atvirukų trumpus receptus. Blynų, padažų ir pan. Ilgesnius tai tenka spausdintis :P
O kam du kartus virint sparnelius? Gi po keliolikos minuciu virimo jie istyzta..
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |