Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pakepiname svieste. Sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu arba vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame, kol suminkštėja. Keletą žiedynėlių paliekame, o likusius sutriname elektriniu smulkintuvu. Sriubą išpilstome i keraminius dubenėlius, sudedame paliktus žiedynėlius, užbarstome fermentiniu sūriu ir kelioms minutėms dedame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsileidžia ir paskrunda.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |