Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Duoną sudėti ant sviestu išteptos keptuvės ir pakepinti - padžiovinti.
Sultinį išvirti iš mėsos su daržovių ir kitais prieskoniais. Kartu virti ir išmirkytus žirnius. Virti, kol mėsa ir žirniai pasidarys minkšti. Išvirus mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius pertrinti per sietelį ir supilti į sultinį. Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais ir sudėti į sriubą. Ši sriuba nebalinama.
Paduodama su juodos arba baltos duonos džiūvėsėliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |