Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš kaulų išverdamas sultinys. Perrinkti ir nuplauti žirniai užpilami verdančiu vandeniu, įdedama supjaustytų į 2-3 dalis morkų ir verdama uždengus ant mažos ugnies, kol visai išverda. Po to morkos išimamos, žirniai atskiedžiami sultiniu, pridedama smulkiai pjaustytų su šviežiais lašiniais pakepintų svogūnų, pakepintų, pasūdytų ir sultiniu atskiestų miltų, prieskonių ir verdama 15-20 min. Šią sriubą galia virti su rūkyta kiauliena. Ją galima virti ir vandenyje.
Žirnių sriuba paduodama su smulkiais baltos duonos skrebučiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |