Greitoji paieška

Žirnių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
8 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš kaulų išverdamas sultinys. Perrinkti ir nuplauti žirniai užpilami verdančiu vandeniu, įdedama supjaustytų į 2-3 dalis morkų ir verdama uždengus ant mažos ugnies, kol visai išverda. Po to morkos išimamos, žirniai atskiedžiami sultiniu, pridedama smulkiai pjaustytų su šviežiais lašiniais pakepintų svogūnų, pakepintų, pasūdytų ir sultiniu atskiestų miltų, prieskonių ir verdama 15-20 min. Šią sriubą galia virti su rūkyta kiauliena. Ją galima virti ir vandenyje.

Žirnių sriuba paduodama su smulkiais baltos duonos skrebučiais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • kumpio kaulai:25 g.
  • Lašiniai:5 g.
  • Lauro lapeliai:keletas
  • mėsos kaulai:100 g.
  • Miltai:10 g.
  • Morkos:20 g.
  • Pomidorų tyrė:5 g.
  • Svogūnai:20 g.
  • Vanduo:400 g.
  • Žalumynai:žiupsnelis
  • Žirniai:70 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

liudaga
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai paprasta ir labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?