Žuvienė su agurkais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Žuvienė yra labai maistinga, nes joje gausu fosforo ir kitų mineralinių medžiagų. Žemaitijoje ji daugiausiai verdama iš karosų, raudžių ir kitų žuvų. Žuvienė tiekiama su lupenomis išvirtomis bulvėmis.

Gaminimas

Iš žuvies ar žuvies kaulų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Išėmus morkas, jis iškošiamas.

Miltai pakepinami svieste ir supilami į iškoštą sultinį. Virtos morkos bei agurkai supjaustomi griežinėliais ir, sudėjus į sultinį, paverdama 10 - 15 min.

Nukėlus nuo ugnies, sriuba užbalinama grietine, įberiama druskos.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 šaukštas
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morkos:2-3 vnt.
  • petražolė:truputis
  • Porai:2 vnt.
  • Rauginti agurkai:4-5 vnt.
  • Salierai:2 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:2-3 l.
  • Žuvis:2 kg.
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

:(
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

nuotrauka visai ne tos sriubos.... :(

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?