Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kukuliai: 500 g. žuvies filė, svieste pakepintas svogūnas, piene išmirkytas batonas du kart sumalami.
Įberiama pipirų, pasūdoma, gerai išminkoma ir daromi kukuliai.
Sultinys verdamas iš liekanų. Į verdantį sultinį sudedamos kubeliais pjaustytos bulvės, morkos, petražolės šaknis ir ryžiai. Pavirinus apie 20 min., sudedami kukuliai, kvapieji pipirai ir lauro lapai.
Patiekiant įberiama smulkintų petražolių ir krapų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |