Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuskustas, išvalytas žuveles, nupjovus galvas, sudėti kartu su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais į puodą, užpilti vandeniu ir virti 1 val.
Nukošus, į sultinį suberti kruopas bei supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės. Supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose ir sudėti į sriubą. Baigiant virti, pasūdyti.
Patiekiant žuvienę apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |