Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvies sriuba su aštriais prieskoniais.
Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais. Sugrūsti česnakų skilteles su druska ir kmynais. Į molinį puodą arba keptuvą supilti aliejų, apkepinti jame svogūnus; suberti raudonuosius pipirus, gerai sumaišyti; įpilti truputį vandens (2 šaukštus), sudėti grūstus česnakus su kmynais.
Galiausiai sudėti pomidorus, supjaustytus į 3 - 4 dalis. Maišyti, kol pomidorai gerai apkeps. Supilti vandenį ir užvirinti. Sudėti išvalytas ir nuplautas žuvis (vėjažuvės ar kt.), pabarstyti juodais pipirais.
Virti ant silpnos ugnies, kol žuvys pasidarys pakankamai minkštos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |