Greitoji paieška

Žuvies sultinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruošta žuvis užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugriebiamos putos, pridedama petražolių, svogūnų ir verdama 40-50 min. Išvirtas sultinys perkošiamas ir nuskaidrinamas slėgtainis juodaisiais ikrais, kurie grūdami grūstuvėje, įpilant 1-2 šaukštus vandens, kol pasidaro vientisa masė, paskui atskiedžiami vandeniu (4-5 l vandens kilogramui ikrų) ir pasūdomi. Paruošti ikrai supilami į žuvies sultinį, užvirinami, nugriebiamos putos, pridedama petražolių, salierų šaknelių, pasūdoma ir verdama ant labai mažos ugnies 20-30 min. Atkėlus ant viryklos krašto, leidžiama nusistovėti, vėliau perkošiama per medžiaginę servetėlę.

Sultinys patiekiamas su virtos žuvies gabalėliu, su žuvies kukuliais (frikadeliais) arba su žuvimi kimštais pyragėliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Petražolės:5 g.
  • pūgžliai:150 g.
  • Salierai:5 g.
  • slėgtiniai ikrai:8 g.
  • Svogūnai:10 g.
  • Vanduo:400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?