Greitoji paieška

Žvejų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės?

Gaminimas

Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min., nugraibant putas. Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos. (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus - smulkiai supjaustytus. Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės.)

Patiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?