Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės?
Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min., nugraibant putas. Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos. (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus - smulkiai supjaustytus. Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės.)
Patiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |