Greitoji paieška

Žvejų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės?

Gaminimas

Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min., nugraibant putas. Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos. (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus - smulkiai supjaustytus. Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės.)

Patiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?