Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jautienos karpačio
Aštriu peiliu supjaustome jautieną kuo ploniau.
Suvyniojame jautienos gabaliukus į sviestinį popierių ar maišelį ir išmušame plokščiu daiktu (be dantukų), kad gabaliukai taptų beveik peršviečiami.
Išdėliojame išmuštą mėsą lėkštėje, užberiame prieskonius, uždedame salotas. Užtarkuojame sūrio ir apšlakstome aliejumi bei užspaudžiame citrinos.
(dar labai tinka su saulėje džiovintais pomidorais, tačiau tai retas produktas šeimininkės virtuvėje.)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |