Greitoji paieška

Agrastų ir aviečių džemas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti agrastai suberiami į puodą ir, užpylus trupučiu vandens, verdami , kol suminkštėja. Tada sumaigomi.

Taip pat pagaminama ir aviečių tyrė, kuri, sumaišyta su agrastų tyre, verdama, kol pradeda tirštėti. Tada supilamas cukrus, ir džemas baigiamas virti.

Ingredientai

  • agrastų tyrė:1,5 kg.
  • aviečių tyrė:0,5 l.
  • Cukrus:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?