Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prisirpę perrinkti agrastai nuplaunami, sumaigomi dubenyje ir verdami su trupučiu vandens, kol suminkštėja ir sukrenta. Gauta tyrė pertrinama pro sietą. Po to į ją supilamas cukrus ir serbentų sunka. Įdėjus citrinos žievelės, paruošta masė verdama puode, kol pradeda pastebimai tirštėti ir nebelimpa prie šaukšto.
Karštas marmeladas sudedamas į stiklainius ir uždaromas metaliniais dangteliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |