Greitoji paieška

Agrastų ir raudonųjų serbentų marmeladas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prisirpę perrinkti agrastai nuplaunami, sumaigomi dubenyje ir verdami su trupučiu vandens, kol suminkštėja ir sukrenta. Gauta tyrė pertrinama pro sietą. Po to į ją supilamas cukrus ir serbentų sunka. Įdėjus citrinos žievelės, paruošta masė verdama puode, kol pradeda pastebimai tirštėti ir nebelimpa prie šaukšto.

Karštas marmeladas sudedamas į stiklainius ir uždaromas metaliniais dangteliais.

Ingredientai

  • agrastų tyrė:400 g.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:200 g.
  • raudonųjų serbentų sunka:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?