Greitoji paieška

Agrastų ir raudonųjų serbentų marmeladas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Prisirpę perrinkti agrastai nuplaunami, sumaigomi dubenyje ir verdami su trupučiu vandens, kol suminkštėja ir sukrenta. Gauta tyrė pertrinama pro sietą. Po to į ją supilamas cukrus ir serbentų sunka. Įdėjus citrinos žievelės, paruošta masė verdama puode, kol pradeda pastebimai tirštėti ir nebelimpa prie šaukšto.

Karštas marmeladas sudedamas į stiklainius ir uždaromas metaliniais dangteliais.

Ingredientai

  • agrastų tyrė:400 g.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Cukrus:200 g.
  • raudonųjų serbentų sunka:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?