Greitoji paieška

Apelsinų žievelių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežios apelsinų žievelės 3 paras mirkomos dideliame kiekyje vandens, kas 8 val. jį pakeičiant. Po to jos užpilamos šaltu vandeniu ir virinamos 15 min. Išgriebtos iš vandens žievelės supjaustomos siauromis juostelėmis, užpilamos karštu sirupu ir verdamos, kol sirupas sutirštėja.

Ingredientai

  • Apelsinų žievelės:1 kg.
  • Cukrus:1 kg.
  • Vanduo:1,5 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?