Greitoji paieška

Apelsinų žievelių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežios apelsinų žievelės 3 paras mirkomos dideliame kiekyje vandens, kas 8 val. jį pakeičiant. Po to jos užpilamos šaltu vandeniu ir virinamos 15 min. Išgriebtos iš vandens žievelės supjaustomos siauromis juostelėmis, užpilamos karštu sirupu ir verdamos, kol sirupas sutirštėja.

Ingredientai

  • Apelsinų žievelės:1 kg.
  • Cukrus:1 kg.
  • Vanduo:1,5 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?