Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiame inde uogos lėtai kaitinamos, kol užverda. Tada sukratomos, nugraibomos putos, ir uogienė dar verdama 25—30 min., graibant putas ir kartkartėmis indą sukratant, kad visos uogos vienodai virtų. Išvirusi uogienė supilama į kaitintus stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |