Greitoji paieška

Mėlynių uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiame inde uogos lėtai kaitinamos, kol užverda. Tada sukratomos, nugraibomos putos, ir uogienė dar verdama 25—30 min., graibant putas ir kartkartėmis indą sukratant, kad visos uogos vienodai virtų. Išvirusi uogienė supilama į kaitintus stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi.

Ingredientai

  • Citrinų žievelės:1 citrinos
  • Cukrus:1 kg.
  • Melynės:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?