Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplauti pomidorėliai dedami į verdantį vandenį ir pavirinami keletą minučių. Išgriebus panardinami į šaltą vandenį. Tada nulupama odelė, kuri būna sutrūkinėjusi.
Taip paruošti pomidorai užpilami išvirtu, citrinos sultimis parūgštintu šaltu sirupu. Sekančią dieną sirupas nupilamas, užvirinamas ir užpilamas karštas. Po 10 - 12 val. sirupas dar kartą užvirinamas, sudedami pomidorai, vanilė, ir viskas verdama, kol pomidorai pasidaro skaidrūs.
Uogienės skonis primena slyvų uogienę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |