Greitoji paieška

Neprinokusių pomidorų uogienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti pomidorėliai dedami į verdantį vandenį ir pavirinami keletą minučių. Išgriebus panardinami į šaltą vandenį. Tada nulupama odelė, kuri būna sutrūkinėjusi.

Taip paruošti pomidorai užpilami išvirtu, citrinos sultimis parūgštintu šaltu sirupu. Sekančią dieną sirupas nupilamas, užvirinamas ir užpilamas karštas. Po 10 - 12 val. sirupas dar kartą užvirinamas, sudedami pomidorai, vanilė, ir viskas verdama, kol pomidorai pasidaro skaidrūs.

Uogienės skonis primena slyvų uogienę.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:truputis
  • Cukrus:1,5 kg.
  • Pomidorai:1 kg.
  • Vanduo:2 stiklinės
  • Vanilė:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?