Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų ir braškių džemas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Raudonųjų serbentų tyrė, kuri gaunama uogas pakaitinus su vandeniu ir pertrynus pro sietą, virinama ant stiprios ugnies. Po to į tyrę supilama 1,2 kg. cukraus ir paverdama, kol jis ištirpsta. Tada sudedama 1 kg. nuvalytų braškių ir verdama, graibant putas, kol džemas pradeda tirštėti. Šiltas džemas supilstomas į stiklainius, atšaldomas ir užrišamas arba hermetiškai uždaromas. Taip pat galima virti ir raudonųjų serbentų ir žemuogių džemą.

Ingredientai

  • Braškės:1 kg.
  • Cukrus:1,2 kg.
  • raudonųjų serbentų tyrė:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?