Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų ir braškių džemas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Raudonųjų serbentų tyrė, kuri gaunama uogas pakaitinus su vandeniu ir pertrynus pro sietą, virinama ant stiprios ugnies. Po to į tyrę supilama 1,2 kg. cukraus ir paverdama, kol jis ištirpsta. Tada sudedama 1 kg. nuvalytų braškių ir verdama, graibant putas, kol džemas pradeda tirštėti. Šiltas džemas supilstomas į stiklainius, atšaldomas ir užrišamas arba hermetiškai uždaromas. Taip pat galima virti ir raudonųjų serbentų ir žemuogių džemą.

Ingredientai

  • Braškės:1 kg.
  • Cukrus:1,2 kg.
  • raudonųjų serbentų tyrė:1 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?