Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Raudonųjų serbentų tyrė, kuri gaunama uogas pakaitinus su vandeniu ir pertrynus pro sietą, virinama ant stiprios ugnies. Po to į tyrę supilama 1,2 kg. cukraus ir paverdama, kol jis ištirpsta. Tada sudedama 1 kg. nuvalytų braškių ir verdama, graibant putas, kol džemas pradeda tirštėti. Šiltas džemas supilstomas į stiklainius, atšaldomas ir užrišamas arba hermetiškai uždaromas. Taip pat galima virti ir raudonųjų serbentų ir žemuogių džemą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |