Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų ir trešnių džemas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti ir nuvalyti serbentai sutrinami, išspaudžiami pro marlę ir verdami puode, kol pradeda tirštėti. Įpilama 1 kg. cukraus ir dar paverdama apie 5 min. Tada įdedama 0,5 kg. trešnių (be kauliukų) ir verdama maišant, kol džemas sutirštėja. Atvėsintas džemas supilamas į stiklainius, kurie užrišami, kai džemas atšąla.

Ingredientai

  • Cukrus:1 kg.
  • raudonųjų serbentų tyrė:1,5 kg.
  • Trešnės:0,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?