Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų ir trešnių džemas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauti ir nuvalyti serbentai sutrinami, išspaudžiami pro marlę ir verdami puode, kol pradeda tirštėti. Įpilama 1 kg. cukraus ir dar paverdama apie 5 min. Tada įdedama 0,5 kg. trešnių (be kauliukų) ir verdama maišant, kol džemas sutirštėja. Atvėsintas džemas supilamas į stiklainius, kurie užrišami, kai džemas atšąla.

Ingredientai

  • Cukrus:1 kg.
  • raudonųjų serbentų tyrė:1,5 kg.
  • Trešnės:0,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?